Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Google για την επιχείρηση σας και γιατί?



Στην εποχή των Social Media, δεν αρκεί απλά μια επιχείρηση να έχει μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να έχει και σοβαρή παρουσία στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.



Γιατί σε εμάς ? για να σας Βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ... το λέει άλλωστε και το όνομα μας SOSial.

Ας το δούμε όμως και λίγο πιο αναλυτικά κάποιες από τις απορίες σας.


1. Γιατί να κάνω επαγγελματικό προφίλ στο Google?

Το Google+ είναι μία αναπτυσσόμενη αγορά για τις επιχειρήσεις και για τη βελτιστοποίηση της συμβατότητας με τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Είναι το κοινωνικό δίκτυο που δημιούργησε η Google και έχει φτάσει τα 540 εκατομμύρια χρήστες.

2. Τι μπορώ να έχω με έναν λογαριασμό google.
Με την απόφαση σας να μπείτε στον κόσμο της Google οι δυνατότητες και το φάσμα των υπηρεσιών είναι πολύ μεγάλο!
Εμείς σαν sosial έχουμε ξεχωρίσει τα πιο σημαντικά που κατά την άποψη μας κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να τα έχει, αυτά είναι:

Gmail: Ανοίγουμε λογαριασμό email στον μεγαλύτερο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έτσι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της Google.

Google Places for Business: Γνωστοί σε όλους μας είναι οι χάρτες της Google, πόσοι όμως επιχειρηματίες έχουν φτιάξει το «σημείο» τους μέσα σε αυτούς?

Η Google μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας σημείο στον χάρτη , με τα στοιχεία της επιχείρησης μας και μέσω μιας αναζήτησης αυτή να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες με πληροφορίες και οδηγίες για την εταιρεία σας.

Google+: Προφίλ & Page … Όσο πιο συχνά ενημερώνεις αυτό το προφίλ σου τόσο πιο πολύ βελτιώνεις το SEARCH RANKING. Η επιχείρηση σου θα εμφανίζεται και ως meta description στα αποτελέσματα αναζήτησης. Συμμετέχετε ενεργά με τους καταναλωτές σας και σίγουρα προκύπτουν πολλά πλεονεκτήματα με την ενεργή συμπεριφορά σας στο Google+

Blogspot: Το blog λειτουργεί όπως τα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μόνο που σου παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία στη διαχείριση του περιεχομένου σου. Με άλλα λόγια, είναι σαν την προσωπική σου ιστοσελίδα και μπορείς να το διαμορφώσεις όπως ακριβώς έχεις σκεφτεί παρουσιάζοντας τον εαυτό σου και αναδεικνύοντας την δραστηριότητα και τις συνεργασίες σου. Με συχνά άρθρα και ενημερώσεις. Το πιο θετικό όμως κομμάτι είναι ότι βοηθά πολύ στο SEO και έχεις την δυνατότητα να του βάζεις λέξεις κλειδιά, να εκμεταλλευτείς γεγονότα, να δημιουργείς τα δικά σου link.

AdWords: Διαφημιστικές καμπάνιες στοχευόμενες για την προσέλκυση περισσότερων πελατών στην εταιρεία σας. Σε μια αναζήτηση σας εμφανίζει στην πρώτη σελίδα σε ειδικό πλαίσιο ή δεξιά της οθόνης.

Youtube: Είναι το γνωστό σε όλους μας youtube με βιντεακια που θα το αναλύσουμε σε επόμενο post μας.

3. Η Sosial τι αναλαμβάνει από όλα αυτά?
ΟΛΑ! Μεμονωμένα ή σε ξεχωριστά πακέτα η sosial θα είναι κοντά στην επιχείρηση σας ακολουθεί τις εξελίξεις και σας συμβουλεύει ή σας προτείνει το καλύτερο για εσάς και την εταιρεία σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


4. Facebook ή Google+
Και τα δυο μαζί!!! Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....