Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΤΟ JUST PRINT (facebook)


Το just print αποφάσισε να κάνει στους παλιούς μα και στους νέους φίλους του ένα μοναδικό δώρο!

Για όσους κάνουν , από σήμερα έως και στις 31 Αυγούστου 2016, like στη σελίδα μας και δημόσιο share την φωτογραφία της προσφοράς μας.

Θα μπορούν να έρθουν σε εμάς και με την παραγγελια 500 καρτών θα δημιουργήσουμε την μακέτα για τις επαγγελματικές κάρτες

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝΣελίδα Facebook: http://www.facebook.com/GR.justprintOΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Αθήνα.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Tετάρτη 17/8/2016 και λήγει την Τετάρτη 31/8/2016.

3. H συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη πρέπει να έχει Like και δημόσια κοινοποίηση στον τοίχο σας μέχρι την Τετάρτη 31/8/2016.


4.Σε κάθε συμμετέχοντα θα στέλνουμε με προσωπικό μήνυμα ένα κουπόνι με έναν μοναδικό αριθμό και με την επίδειξη του θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του. (παρακαλούμε όσοι έχουν κλειστά τα μηνύματα τους να μας στέλνουν για να τους απαντήσουμε)

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

6. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα ,λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

7. Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

9. Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει από το κατάστημα JustPrint τις ώρες λειτουργίας του, μετά από συνεννόηση μας με τον νικητή και με την ελάχιστη αγορά των 500 τεμαχίων.

10. Το δώρο μας είναι η δημιουργία μακέτας , μιας όψης, επαγγελματικής κάρτας, δεν περιλαμβάνει τις εκτυπωμένες κάρτες.

11. Η Δημιουργία για δεύτερη όψη ,στην επαγγελματική σας κάρτα, είναι με χρέωση κατόπιν συνεννόησης.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

www.justprint.gr
info@justprint.gr
210 77 87 751
Xaλκηδόνος 21-23, Αθήνα
ΤΚ 115 27

www.facebook.com/GR.justprintΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....