Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

WE LOVE HAIR - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



Ο ήλιος, η θάλασσα και οι πισίνες ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται, να γεμίζουν ψαλίδα και να φαίνονται θαμπά και ξηρά.

O Kωνσταντίνος - hair stylist και ιδιοκτήτης του ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» - με εμπειρία 15 ετών στην τέχνη της κομμωτικής, σας δίνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να αποφύγετε τα καλοκαιρινά προβλήματα των μαλλιών σας.



Τα υγιή μαλλιά είναι ένα δώρο για κάθε γυναίκα, που οφείλει να κάνει στον εαυτό της τακτικά. Η πολυετή μου εμπειρία κοντά σας, μου γεννάει την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα μυστικά για άψογα μαλλιά όλο το καλοκαίρι.

Η αλμύρα, το χλώριο αλλά και ο ήλιος καταστρέφουν, αφυδατώνουν και αγριεύουν τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα αλλοιώνουν το χρώμα τους. Υπάρχει όμως τρόπος να απολαύσεις όλα τα ωραία του Ελληνικού καλοκαιριού, και παράλληλα να τα προστατέψεις.

Πριν έρθει το καλοκαίρι χρειάζεται η σωστή προετοιμασία, για τον λόγο αυτό πρέπει να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια θεραπεία που να κρατήσει όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Η BOT-OX anti/age lift είναι βασισμένη σε μια δυνατή συμπυκνωμένη φόρμουλα από δραστικά συστατικά, μεταξύ των οποίων κεραμίδια 3 & βιταμίνη PP, τα οποία μέσα σε 45 λεπτά αφαιρούν όλη τη φθορά του χρόνου κάνοντας αναδόμηση , επανόρθωση ψαλίδας και βαθιά ενυδάτωση.

Κάντε ένα Καλό κούρεμα. Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος αναφορικά με τα μαλλιά. Πάρα πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι αν δεν κόβουν τα μαλλιά τους θα μακρύνουν γρηγορότερα. Η αλήθεια είναι όμως ότι όσο πιο συχνά κόβεις τις άκρες, και καθαρίζεις την ψαλίδα τόσο πιο υγιή θα δείχνουν, και τόσο πιο γρήγορα θα μακρύνουν.



Τους μήνες του καλοκαιριού να χρησιμοποιείς πάντα σαμπουάν που περιέχουν συστατικά για βαθιά ενυδάτωση. Μην παραλείπεις να χρησιμοποιείς και conditioner. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές μαλακτικές κρέμες που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, για καλύτερα αποτελέσματα.



Να μη ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό μαλλιών , όπως χρησιμοποιείς και το αντηλιακό για το δέρμα σου. Να το ανανεώνεις τακτικά. Αν το χρησιμοποιείς θα δεις δραστική αλλαγή προς το καλύτερο στην ποιότητα των μαλλιών σου.



Αμέσως μετά το μπάνιο σου στη θάλασσα ή στην πισίνα να τα ξεβγάζεις με χλιαρό προς κρύο νερό. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά προϊόντα after sun για την περιποίηση των μαλλιών σου.



Απόφυγε όσο μπορείς τη συχνή χρήση του σίδερου ισιώματος και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές θερμότητας για τα μαλλιά. Το πολύ μέχρι δύο φορές την εβδομάδα. Άφηνε τα να στεγνώνουν φυσικά, θα τα βοηθήσεις να ξεκουραστούν από το έντονο styling του χειμώνα που τα ταλαιπώρησε.



Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού και χαρείτε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση.



Με αγάπη,

Κωνσταντίνος.





Κάντε like στη σελίδα μας Facebook και δείτε περισσότερες συμβουλές αλλά και προσφορές μας.



Κομμωτήριο Κωνσταντίνος - Hair styling & Nails Art www.facebook.com/kkonstantinos.hair

#we_love_kk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....