Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Facebook Messenger στο desktop


Για πολλούς, η ημέρα περνά κατά κύριο λόγο μπροστά από μία οθόνη κάποιου σταθερού υπολογιστή, επομένως θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο να μπορούσαν να έχουν τον Facebook Messenger μονίμως ανοιχτό στην οθόνη τους. Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, μπορείτε να μιλάτε με τις επαφές σας, αλλά το κακό είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να αποσπάται η προσοχή σας από το διαρκώς ανανεούμενο News Feed του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.


Με το Facebook Messenger for Desktop, μπορείτε να έχετε όλο το interface του προγράμματος chat απευθείας στον desktop υπολογιστή σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο smartphone ή το tablet σας. Κατεβάζετε δωρεάν το αρχείο εγκατάστασης, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, το εγκαθιστάτε κι έπειτα δίνετε τα στοιχεία εισόδου στο προφίλ σας στο Facebook.

Το interface του Messenger για το desktop δεν αλλάζει σε τίποτα από εκείνο που έχετε συνηθίσει να βλέπετε στη φορητή σας συσκευή.

Στα αριστερά, υπάρχει η λίστα με το ιστορικό των τελευταίων συνομιλιών σας, στο κέντρο έχετε την τρέχουσα επιλεγμένη συνομιλία και δεξιά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για το άτομο με το οποίο συνομιλείτε, μαζί με ένα link για το προφίλ του.

Επάνω δεξιά βρίσκεται το εικονίδιο για να κάνετε και video chat, ενώ όσοι χρησιμοποιούν τον Chrome Browser, μπορούν να εγκαταστήσουν τον Facebook Messenger for desktop ως Chrome app για ακόμη πιο εύκολη χρήση του. Έτσι, θα συνεχίσετε να μιλάτε με τις επαφές σας χωρίς να μπαίνετε στην ιστοσελίδα.

Εργαλεία Facebook Messenger for Desktop

Δυνατότητες Συνομιλίες μέσω Facebook Messenger στον desktop υπολογιστή σας

Δυσκολία 2/10

Χρόνος 00:05:00

Προεκτάσεις Facebook Messenger for Desktop

Απαιτήσεις Σύνδεση στο Internet, Προφίλ στο Facebook

Λειτουργικό σύστημα Windows/Mac/Linux, 29MB ελεύθερο χώρο στον δίσκο




ΝΑΙ Εάν θέλετε να μιλάτε διαρκώς στους Facebook φίλους σας, αλλά δεν θέλετε να σας αποσπά την προσοχή το News Feed.


ΟΧΙ Εάν o desktop είναι για εσάς εργαλείο δουλειάς και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....