Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Γιατί να δώσω τη διαχείριση της επαγγελματικής μου σελίδας facebook μου στη SoSial.


Στην εποχή των Social Media, δεν αρκεί απλά μια επιχείρηση να έχει μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να έχει και σοβαρή παρουσία στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί σε εμάς ? για να σας Βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ... το λέει άλλωστε και το όνομα μας SOSial.

Ας το δούμε όμως και λίγο πιο αναλυτικά.


1. Γνωρίζουμε πως δουλεύει σωστά το Facebook για τις επιχειρήσεις.

Το τί εμφανίζεται στο newsfeed του χρήστη κάθε φορά που μπαίνει στο facebook καθορίζεται από το facebook algorithm .
Ο αλγόριθμος αυτός αν γνωρίζεις πως λειτούργει μπορεί να σε ευνοεί μέσω των posts, θέλει οι φίλοι της σελίδας μας είναι ενεργοί και οδηγούνται σε διάδραση (τα Likes, τα Shares και τα Comments). Και αυτά θέλουν χρόνο , γνώσεις και υπομονή για να κτιστούν σωστά και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Ξέρουμε να στήνουμε σωστά μια επαγγελματική σελίδα.
Το να φτιάξεις μια επαγγελματική σελίδα δεν είναι δύσκολο , το να φτιάξεις όμως μια σωστή επαγγελματική σελίδα είναι το δύσκολο. Οι γνώσεις μας καλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες που μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρηση σας και το SEO της. Οι γραφιστικές μας γνώσεις να της δώσουν μια πινελιά «επαγγελματισμού» και «ταυτότητας».

3. Μπορούμε να σε κάνουμε να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.
Εκτός από το πρακτικό μέρος της διαχείρισης μιας σελίδας σου κοιτάμε και το καλό της επιχείρησης σου. Δίνουμε συμβουλές, κάνουμε προτάσεις και μαζί με εσάς ψάχνουμε λύσεις καινοτόμες και πραγματικά ελκύστηκες ώστε να μπορούμε να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό.

4. Έχουμε εμπειρία στις επιτυχημένες διαφημίστηκες καμπάνιες.
Το Facebook δίνει στις επαγγελματικές σελίδες την δυνατότητα για πολύ στοχευμένη διαφήμιση και ταυτόχρονα πολύ φθηνότερη από οποιοδήποτε άλλο Μέσο στο διαδίκτυο. Εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να την «φτιάξουμε» να είναι πιο στοχευμένες.

5. Ξέρουμε πότε, ποιο, πως και που θα βάλουμε κάποιο post
Το να βάλεις μια φωτογραφία ή ένα κείμενο είναι post. Τον μεγαλύτερο ρόλο όμως τον έχει το περιεχόμενο του post, η ώρα που θα ανεβαίνει, η μέρα και ο τρόπος που θα παρουσιάζεται και η συχνότητα των post . Όλα αυτά είναι σημαντικοί παράμετροι που πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του πριν ανεβάσει ένα post. Εμείς αυτό κάνουμε.

Προσέχουμε το περιεχόμενο μιας επαγγελματικής σελίδας να είναι τέτοιο ώστε οι φίλοι της σελίδας να μην αισθάνονται ότι διαρκώς προσπαθούμε να "τους πουλήσουμε".

6. Ποστάρουμε μετά από μελέτη.
Όταν αναλάβουμε την σελίδα σου , κάνουμε μια μελέτη για το αντικείμενο σου, τι αρέσει στους «πελάτες» σου , τι θα ήθελες εσύ από μια επαγγελματική σελίδα και πως μπορούμε να κάνουμε πιστούς φίλους και fans. Γνωρίζουμε την αναλόγια «πώλησης» με «άλλο περιεχόμενο» που πρέπει να έχει μια σελίδα και φυσικά να μην κουράσουμε τον «πελάτη».

7. Ενημερώνουμε τις πληροφορίες και βάζουμε σωστά τις ρυθμίσεις.
Οι ρυθμίσεις και οι σωστές πληροφορίες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην σωστή δημιουργία μιας σελίδας. Εμείς μετά από την επικοινωνία που θα έχουμε μαζί σας θα ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να βάλουμε και τι όχι.

8. Σκεπτόμαστε σαν πελάτες.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Όταν έχεις μια εταιρεία πολλές φορές το «βάρος» των ευθυνών , ο χρόνος που επενδύετε σε αυτή την εταιρεία, το άγχος της ημέρας και πολλοί άλλοι παράγοντες, εύκολα μπορούν να σας κάνουν να παραμελήσετε το πώς θα μπορούσε να σκεφτεί ένας πελάτης και το τι μπορεί να του άρεσε ή να χρειάζεται. Εμείς αναλαμβάνουμε αυτόν τον ρόλο.

9. Σχεδιάζουμε
Μπορούσε να σχεδιάσουμε post , αφίσες, προσφορές , εικόνες και ότι άλλο χρειάζεται για να έχει μια σωστή παρουσίαση η επαγγελματική σου σελίδα.

10. Προγραμματίζουμε events – εκδηλώσεις
Ίσως η καλύτερη διαφήμιση είναι μια εκδήλωση που να γίνει γνωστή παντού! Αν αποφασίσεις να διοργανώσεις κάτι να ξέρεις πως η ενέργεια σου χρίζει μεγάλης σημασίας … πρέπει να έχεις οργανωθεί σωστά και να έχεις προωθήσει και σωστά την εκδήλωση σου. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε μια σωστή προώθηση από την αρχή έως το τέλος.

11. Φτιάχνουμε διαγωνισμούς
Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση εάν δε θες να σε αναφέρουν στο facebook, ένα θες να γίνει γνωστός ο διαγωνισμός σου, να έχει πολλές συμμετοχές και τέλος όλοι όσοι έχουν λάβει μέρος να μπουν σε μια λίστα ώστε να βγει ο νικητής. Θα πρέπει να έχεις σκεφτεί την φωτογραφία του διαγωνισμού, να έχεις μελετήσει και συντάξει σωστά τους όρους του , να έχεις σκεφτεί το κείμενο, το τρόπο προώθησης του και πολλά άλλα. Φυσικά εμείς γνωρίζουμε και μπορούμε να το κάνουμε για σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....