Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το Facebook αλλάζει: Eτοιμαστείτε για βίντεο αντί για φωτογραφία στο προφίλ


Πρόκειται για ένα από τα επερχόμενα χαρακτηριστικό της σελίδας

Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει ένα βίντεο στην θέση της κεντρικής φωτογραφίας που έχει ο καθένας στο προφίλ του. Αρχικά, θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μόνο λίγοι χρήστες iPhone στη Μεγάλη Βρετανία και την Καλιφόρνια, αλλά σιγά σιγά όλο και περισσότεροι θα μπορούν να εντάξουν τα βίντεο στο προφίλ τους.




Επιπλέον, όλα τα προφίλ θα επανασχεδιαστούν στον τρόπο που παρουσιάζονται στο κινητό και οι φωτογραφίες προφίλ θα βρίσκονται στο κέντρο.







Αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές που θα γίνουν. Θα μπορείτε να επιλέξετε μία προσωρινή φωτογραφία για το προφίλ σας και θα υπάρχει η δυνατότητα να βάλετε χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης ώστε να αλλάξει από μόνη της, όταν εσείς το επιθυμείτε.


Θα έχετε, επίσης, μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο πάνω μέρος του προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να «χτίσετε» καλύτερα τη διαδικτυακή σας ταυτότητα. Θα μπορείτε να συμπληρώσετε και ένα μικρό βιογραφικό, στο οποίο θα περιγράφετε τον εαυτό σας.


Η ανακοίνωση του Facebook επικεντρώνεται στον τρόπο που εμφανίζεται η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, την οποία χρησιμοποιούν 1,31 δισεκατομμύρια άνθρωποι κάθε μήνα, ένας αριθμός που έχει αυξηθεί κατά 23% από τον περασμένο χρόνο.


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....