Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

7 Συμβουλές για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ!



Εάν προσπαθείς να έχεις υπέροχο και ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ και δεν τα καταφέρνεις, το ediva.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψει πως να αποφύγεις τα 7 κυριότερα λάθη που κάνουμε όλες τοκαλοκαίρι!

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ σου πρέπει να αφήνει το δέρμα σου να αναπνεύσει με όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία καλύπτουν το δέρμα σου με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάθε λίγο και λιγάκι προϊόντα καθαρισμού, κρέμες και πολλά άλλα.




Πως να πετύχεις Φανταστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ!


Αντηλιακή Κρέμα



Βασικός κανόνας για το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι σαν βάση στο πρόσωπο σου να χρησιμοποιείς αντηλιακή κρέμα, ότι πιο υγιές και αναζωογωνιτικό για το πρόσωπο σου!

Foundation



Σταμάτα τώρα το καλοκαίρι να επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου με το foundation. Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται απλά ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις.
Εύκολη λύση;; Το Concealer! Βάλε Concealer στα σημεία που το έχεις ανάγκη (π.χ. μαύροι κύκλοι) και όχι σε όλο σου το πρόσωπο, καλοκαίρι είναι στην τελική διασκέδασε το!


Eyeliner



Το καλοκαιρινό μακιγιάζ επιβάλει πιο γήινους τόνους και όχι τα μαύρα έντονα βλέμματα που μας έχουν συνηθίσει όσες απλά δεν ακολουθούν την εποχή.
Το χειμώνα κατανοητό το μαύρο eyeliner αλλά και το καλοκαίρι ρε κορίτσια;;; Και τι να κάνεις;;
Απλά έχεις δύο τρόπους να διαλέξεις, ή χρησιμοποιείς καφέ απαλό eyeliner ή το αντικαθιστάς με ανοιχτόχρωμες σκιές που θα κάνουν τα μάτια σου να λάμπουν


Mascara



Τώρα το καλοκαίρι μην το παρακάνεις με την Mascara, αλλά αν στην τελική σου αρέσει μπορείς να βάλεις ΧΡΩΜΑΤΑ!!
Όταν λέμε mascara δεν είναι μόνο το μαύρο χρώμα, μπορείς άνετα να παίξεις με τα χρώματα ανάλογα με τα μάτια σου.
Κανόνας: ποτέ μην χρησιμοποιείς στα μάτια σου σκιά, μολύβι, mascara κλπ στο ίδιο χρώμα, χάνετε το βλέμμα σου… Κάνε αντιθέσεις!


Lip butter




Lip butter ή αλλιώς όπως το έχουμε συνηθίσει το γνωστό μας Liposan.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράς κραγιόν το καλοκαίρι και lipgloss απο πάνω και στην τελική συγνώμη που θα το πώ, να είσαι σαν πυγολαμπίδα.
Τι καλύτερο από το lip butter ή βούτυρο κακάο όπως θα το ξέρουν πολλές, το οποίο ενυδατώνει τα χείλη σου, έχει λάμψη και πλέον και ΠΟΛΛΑ χρώματα!


Κρεμώδη Προϊόντα



Βάλε διάφορα κρεμώδη προϊόντα στο νεσεσέρ σου για το καλοκαίρι και δεν θα χάσεις!
Αυτό που κάνουν τα κρεμώδη προϊόντα είναι το να κρατούν το πρόσωπο σου ενυδατωμένο, φωτεινό και λαμπερό. Κάτι τέτοιο δεν θέλουμε όλες για το πρόσωπο μας;


Ρούζ



Τέλος, πρόσεξε με το ρουζ που βάζεις!! Θα το ξαναπώ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, αν θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή χρησιμοποίησε κοραλί αποχρώσεις ή και λίγο μπρονζέ.
Σε καμία περίπτωση πολύ σκούρο. Αυτό το πράγμα ρε κορίτσια που μου κυκλοφορείτε με σχεδόν μαύρο ρουζ επειδή ξεχαστήκατε στο σολάριουμ και πιστεύετε ότι δεν πρέπει να ανοίξετε καθόλου το χρώμα σας….
Δεν μπορώ να το καταλάβω!! Και μου κυκλοφορείτε μετά έξω σαν να σας έχουν δείρει και μάλιστα μόνο στα μάγουλα!

Αν κάνεις όλα ή σχεδόν βρε παιδί μου όλα τα παραπάνω τώρα το καλοκαίρι πίστεψε με θα έχεις το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ, μια ενυδατωμένη και φρέσκια επιδερμίδα και κανένας δεν θα πιστεύει πια ότι ξεχάστηκες πίσω στον Χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....