Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Check in σε πτήσεις απευθείας από τον Messenger φέρνει το Facebook

Μετά την δυνατότητα συνομιλιών με κείμενο, ήχο και βίντεο, για την οποία αρχικά σχεδιάστηκε,
και την δυνατότητα αποστολής χρημάτων αλλά και διεξαγωγής φιλικών παιχνιδιών σκακιού και μπάσκετ μεταξύ δύο παικτών, το Facebook παρέχει άλλη μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα μέσω του Messenger, της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων του, ιδίως για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

 Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα του, o Messenger, μέσω μιας ηχηρής συνεργασίας με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία KLM, επιτρέπει πλέον το check in σε πτήσεις των Ολλανδικών Αερογραμμών μέσω της εφαρμογής. 

 Έτσι οι χρήστες που θα κατεβάσουν ένα πρόσθετο plug-in από το site της KLM, θα λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες της πτήσης τους, καθώς και την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασής τους, απευθείας στην εφαρμογή του Messenger, σαν να κάνουν chat με την εταιρεία. Μάλιστα, εάν παρίσταται ανάγκη, ο επιβάτης - χρήστης της εφαρμογής θα μπορεί να συνομιλεί μέσω του Messenger με εκπρόσωπο της εταιρείας για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την πτήση του. 

 Όπως αφήνει να εννοηθεί στην ανακοίνωσή του και ο επικεφαλής του Messenger, David Marcus, αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά συνεργασιών που ετοιμάζει το Facebook και με άλλες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο, που θα απλοποιήσουν το check-in στις πτήσεις τους μέσω της εφαρμογής, στο άμεσο μέλλον.

https://www.facebook.com/KLM/videos/10153557634090773/

Πηγή:www.lifo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....