Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθη φυγάς που έστειλε στην αστυνομία selfie επειδή δεν του άρεσε η φωτογραφία σήμανσης



Έβαλε τα χέρια του και.. έβγαλε τα μάτια του
Συνελήφθη φυγάς που έστειλε στην αστυνομία selfie επειδή δεν του άρεσε η φωτογραφία σήμανσης




Είχε συνοδεύσει την καινούργια φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Ορίστε, σας στέλνω μια καλύτερη φωτογραφία. Αυτή που έχετε είναι χάλια»Η ματαιοδοξία ενός φυγά από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί τελικά να του βγήκε σε κακό, αφού δεν αποκλείεται η selfie που έστειλε στους αστυνομικούς, επειδή δεν του άρεσε η φωτογραφία σήμανσης που χρησιμοποιούσαν για τον εντοπισμό του, να βοήθησε στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, o Donald «Chip» Pugh συνελήφθη την Τρίτη στη Φλόριντα, λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του στην Τζόρτζια. Ο Pugh, ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές για σωρεία υποθέσεων, κατάφερε να διαφεύγει για καιρό τη σύλληψη και μάλιστα δεν έχανε ευκαιρία να περιπαίζει την αστυνομία για την ανικανότητά της.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το αστυνομικό τμήμα του Οχάιο, ο Αφροαμερικανός φυγάς τους είχε στείλει στις αρχές του μήνα μια selfie του, στην οποία πόζαρε με σακάκι και γυαλιά ηλίου, επειδή δεν του άρεσε η φωτογραφία σήμανσης που χρησιμοποιούσαν οι αρχές για τον εντοπισμό του.

Είχε μάλιστα συνοδεύσει τη καινούργια φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Ορίστε, σας στέλνω μια καλύτερη φωτογραφία. Αυτή που έχετε είναι χάλια».

Η αστυνομία του Οχάιο δημοσίευσε την καινούργια φωτογραφία στον ιστότοπό της, μαζί με δύο παλιές φωτογραφίες σήμανσης του 45χρονου φυγά, οι οποίες ομολογουμένως δεν τον... κολάκευαν καθόλου, ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί εάν η καινούργια selfie βοήθησε στον εντοπισμό του.

Η αστυνομία δημοσίευσε την καινούργια φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sosialiste....